Terug naar de intro pagina
home   |   diensten   |   aanpak   |   informatie   |   publicaties   |  samenwerking   |   profiel   |   contact
illustratie veranderjewereld.nl

Profiel

Klanten over

 

 

Teammanager Enexis

Het is soms zoeken in een wereld waarin vele veranderingen plaats vinden wat nu de juiste keuze is om een cursus te volgen en bij wie. Zo ook bij ons op de afdeling waarin veel met interne/ externe klanten wordt gewerkt, maar waarin ook je eigen collega’s en grote rol spelen. Dat laatste was voor velen een aanleiding om toch deel te nemen aan een cursus assertiviteit training die door Leonie Linssen wordt gegeven. De aanpak die Leonie hiervoor benutte spraak ons erg aan. Eerst maar eens een afspraak maken met de mensen waar het om draait en een beeld gaan vormen wat kan ik allemaal verwachten van iedereen. Dit werd erg gewaardeerd door de mensen.

Dan volgen uiteindelijk de lessen, maar dat valt even tegen.
Nu moet je je zelf bloot gaan geven en dat is toch ten opzichte van je collega’s wel een beetje lastig en moeilijk. Hier werd door Leonie goed op ingespeeld. Natuurlijk is het lastig en moeilijk, maar wij hebben toch allemaal het zelfde probleem, aldus Leonie. Naar jezelf kijken is niet altijd even gemakkelijk, maar kan heel verhelderend werken.

Door voorbeelden aan te dragen en als groep hiermee aan de slag te gaan blijkt het voor iedereen heel goed te werken. De lessen heeft men als zeer waardevol ervaren en dat is mede te danken aan de manier van aanpak zoals Leonie die heeft gegeven. Wij kunnen dan ook Leonie Linssen - Verander je Wereld, Relatie- en Stress Management aanbevelen.

 

student Academie voor Counselling en Coaching

 

coachee

Leonie is een warme persoonlijkheid, wat direct al aan de deur merkbaar en voelbaar is. Ze geeft je alle tijd, ruimte en aandacht. Door haar luistervermogen weet ze al vrij snel waar  'de pijn' zit. Dmv vragen en/of oefeningen zal ze er alles aan doen om je hierbij te begeleiden. Ze zal er echter ook niet voor terugdeinzen om je op enkele witte vlekken te wijzen. Maar ook hierbij is de manier waarop ze dit doet niet bedreigend.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik er veel baat bij heb gehad en haar zeker weer zou bezoeken als het nodig is.

 

student Academie voor Counselling en Coaching

Graag wil ik je bedanken voor het geweldige praktijkjaar. Door je eigen persoonlijke manier van trainen en begeleiden, heb je een sfeer geschapen waarin iedereen zich veilig en gerespecteerd voelde. Je enthousiasme voor dit mooie vak heb je overgedragen. Door de vele voorbeelden uit de praktijk en je eigen ‘wijsheden’ ging de praktijk leven. Leonie, je bent een prachtig, kleurrijk mens met een groot liefdevol hart. Je bent zoals je bent, dat laat je zien en dat vind ik je grote kracht. Je gaat voor je werk en maakt anderen deelgenoot van je successen. Maar ook maak je ons deelgenoot van die andere, menselijke kwetsbare kant. Ik vond het een voorrecht om jou als mijn trainer te hebben dit jaar.

 

coördinator lezingen bibliotheek Dordrecht

 

Leonie Linssen kreeg het door haar ontwapenende uitstraling direct voor elkaar om het publiek te betrekken bij deze interactieve lezing. Verschillende mensen stelden vragen, gaven voorbeelden en deelden persoonlijke ervaringen. Hierdoor ontstond een sfeer van herkenning en verbondenheid met als resultaat dat bezoekers zich, net als Linssen, kwetsbaar op durfden te stellen en werkelijk een stukje dichterbij probleemloos nee zeggen konden komen. Als dat gebeurt, dan weet je als coördinator lezingen dat de avond is geslaagd

 

Student over de opleiding Mensgericht Coachen niveau 1

'Leonie is een enthousiaste trainer die je een breed scala aan mogelijkheden aanreikt om je toekomstige cliënten te coachen. Ze staat open voor feedback, past indien gewenst de training enigzins aan aan de wensen van de groep, echter kan ook opbouwend 'nee' zeggen en mensen uit hun comfortzone trekken. Ze is een bevlogen persoon, staat open om zelf nog verder te groeien en draagt haar passie aan je over. Leonie kan helder aangeven waar je groeipunten liggen en koppelt dit op een respectvolle wijze terug, verduidelijkt met heldere voorbeelden. Tenslotte voorziet ze je van aanvullende informatie indien je die nodig hebt!  Kortom een professioneel persoon om training van te krijgen.'

 

coachee - voorheen marketing manager. Nu eigenaar Spot On Verkoopstyling

Uit een email: "...I was looking at a wishlist that you asked me to make last year of things that are important to me and what I want to do with my time. I see that there are many of them that I have now incorporated in my daily life. I changed the way I am living my life and can fill it in as I want to.  I am having fun everyday and it does not seem like work. I have been doing a really good job balancing the work with my personal life. That gives me great satisfaction to know that I recognized I needed to make a change, confronted myself and the world I had created and with your help figured out a way to change course and create a new life."

procesadviseur

Jouw presentatie bij Gaia Netwerk vond ik heel uitnodigend voor het publiek om actief deel te nemen. Ik vond het heel verrassend hoe gemakkelijk je inspeelde op de vele reacties van de groep en vooral hoe je de persoonlijke ervaringen van mensen in jouw verhaal een plaats wist te geven. Het gijzelingsverhaal van Arjan Erkel werkt voor mij als een krachtig voorbeeld: hoe moeilijk een situatie ook is, er is altijd een mogelijkheid om een eigen keuze te maken.

 


cliënt re-integratie traject

 

Dit traject heeft mij veel inzichten over mijzelf gegeven, wat zijn mijn sterke kanten, wat zijn mijn valkuilen en handvaten om hiermee om te gaan. Nu erken ik de signalen die ik krijg en pas hier de oefeningen toe, die Leonie mij heeft gegeven. Ik heb de gesprekken met Leonie als zeer prettig ervaren. Ik zelf ben een nuchter, praktisch en humoristisch aangelegd en dit was precies de manier waarop wij samengewerkt hebben. Paste perfect bij wie ik ben en gaf mij ook de ruimte om mijzelf te zijn. De betrokkenheid van Leonie zorgt voor een vertrouwelijke band en een prettige sfeer.

 


coordinator Robbert Coppes Stichting

 

Voor onze stichting voor mensen met een visuele handicap verzorgde je vier workshops over het thema 'nee' zeggen en je grenzen aangeven.

Naar mijn mening sloot je goed aan bij het nivo van de mensen en wat ze van de materie wisten. Ik vond dat je goed en begrijpelijk uitlegt waarom je nee kan zeggen, dat iedereen daar recht op heeft, en dat de beren op de weg meestal niet zo erg zijn als je van te voren dacht. Wat de vorm betreft was over de ervaringen praten, jouw feedback en ermee oefenen prima. Met mensen met een visuele handicap moet je het van het praten hebben.

Ik vond dat je goed in de gaten hield hoe iedereen erbij zat, wat er speelde op dat moment. Een goede balans tussen jouw opzet van de avond en de behoeften van de deelnemers. Ik heb ook gemerkt dat de deelnemers op hun gemak zijn bij jou.

Alles bij elkaar vier geslaagde workshops!

 

coachee, eigenaar BV

 

In mijn zoektocht naar een goede balans tussen zakelijk en privé heeft Leonie mij een spiegel voorgehouden en daardoor aangezet tot nadenken. Naar aanleiding van de coachinggesprekken betrap(te) ik mezelf op een aantal bekende valkuilen. Op dit moment is de balans tussen zakelijk en privé goed. In navolging van mijn gesprekken heb ik een aantal nieuwe aandachtspunten waarin ik me kan/wil ontwikkelen.

 

deelnemers training 'De kunst van het NEE zeggen' - 2006

Als 11 individuele onbekenden zijn we om 10 uur 's ochtends gestart met de training, als één geheel sloten we om vijf uur 's middags af. Jullie hebben dat mogelijk gemaakt door jullie inbreng, openheid en enthousiasme.

Ik vond het een geweldige ervaring, hoe jullie mij en de groep gedurende de hele dag handvaten en tips gaven om dichter bij jezelf te blijven (jezelf trouw te blijven). Terugkijkend op deze dag zeg ik: het was de moeite en het geld zeker waard.
Hier heb ik echt iets aan gehad. Hier kan ik mee verder.

coachee

Bij deze wil ik je bedanken voor onze gesprekken. Deze hebben geholpen en ertoe geleid, dat ik nu een nieuwe start maak in het nieuwe jaar. Ik heb mijn baan per 1 september opgezegd en ben nu zaken aan het afhandelen. Ik heb een nieuwe vriendin in Hongarije en ga me daar vestigen. Bedankt en succes met je inspirerende werkzaamheden!

naar boven